Wędzenie na zimno
Marika Makowska2023-05-08T08:50:01+02:008 maja, 2023|
Tatar z suszonych pomidorów
Marika Makowska2023-05-19T18:04:11+02:0024 lutego, 2023|
Kiełbasa Swojska chuda
Marika Makowska2023-01-18T19:15:37+02:009 listopada, 2022|
Łosoś wędzony na ciepło
Marika Makowska2023-02-24T13:21:05+02:0016 września, 2022|
Etapy wędzenia – podsumowanie
Marika Makowska2022-09-06T20:58:48+02:006 września, 2022|
Suszone pomidory
Marika Makowska2022-10-02T09:53:26+02:0016 sierpnia, 2022|
Żeberka BBQ wędzone i podane z sosem BBQ
sylwia2022-10-02T10:01:47+02:0019 lipca, 2022|
Schemat postępowania w procesie wędzenia
sylwia2022-08-16T20:10:51+02:0015 lipca, 2022|
Kabanosy wieprzowo-wołowe – przepis
Marika Makowska2022-10-02T09:37:05+02:0023 czerwca, 2022|
Wędzony jesiotr – przepis
Marika Makowska2023-02-23T14:36:19+02:0019 maja, 2022|
Boczek wędzony wieprzowy dojrzewający
Marika Makowska2022-10-02T10:25:26+02:0012 maja, 2022|
Golonka z indyka – przepis
sylwia2022-10-02T10:30:15+02:0017 marca, 2022|
Ozór wołowy
Marika Makowska2022-10-12T10:28:12+02:007 marca, 2022|
Suszone jabłka z cynamonem
Marika Makowska2022-10-02T10:37:26+02:004 marca, 2022|
Etapy prawidłowego wędzenia – wędzenie
Marika Makowska2022-09-07T21:09:00+02:003 marca, 2022|
Kiełbasy z Półwyspu Iberyjskiego
admin2022-10-20T20:46:07+02:0028 lutego, 2022|
Osuszanie
Marika Makowska2022-05-17T18:26:17+02:0026 lutego, 2022|
Dzik – przepis na wędzone polędwiczki i szynkę
Marika Makowska2022-10-02T10:45:24+02:0010 lutego, 2022|
Suszone warzywa
Marika Makowska2022-10-02T10:52:09+02:0028 stycznia, 2022|
Pâté z wędzonych ryb
admin2022-10-02T11:01:50+02:003 stycznia, 2022|